lørdag 31. oktober 2009

Oktobertreff

Og slik gikk nå turen...
Og veien var laaang for de minste...

Helt utbalet av alt styret.....
Luna storkoste seg.

Godt med noe varmt for en liten kropp.
Endelig ble det varm drikke og noe å bite i.


Det var Luna, Akiro og Basso som hadde tatt turen til Ørskogfjellet på treff denne siste Lørdagen i Oktober. Været er som flere har lagt merke til alltid fint når vi har hundetreff, noe vi alle synes er veldig greit. Det ble en fin tur der hundene fikk springe løse og herje sammen. Vi slo "camp" i et skogholdt og koste oss med varm drikke og mye godsaker, kjekt! Som alle sammen la merke til oppstod den en ting jeg i grunnen ikke synes var fullt så kjekt, det var rett å slett flaut. Akiro la sin "elsk" på Basso, stakkars Basso. Han formelig "gjøv" løs på Basso hele tiden på en måte som ikke lar seg beskrive her, ekkelt var det....
Håper bare Basso tør å komme på flere treff og ikke ble helt sjokkskadet.


2 kommentarer:

 1. Takk for atter en flott tur sammens med dere. Virkelig godt beskrevet den 'hendelsen' Arnfinn. Basso elsker oppmerksomhet men dette ble litt for mye av det gode.
  Han har sovet i buret sitt siden vi kom hjem til skrivende stund, kun avbrutt av matmors trang til å ta Basso ut på kveldstur for å tisse ute. Merkelig nok var der ikke noe hopping eller biting i båndet slik han ofte gjør. Kan komme av at han var en tanke sliten kanskje?;)
  Men vær ikke redde, Basso will be back! Sterkere og hevnlysten (>.> ser på Kaiko)hehe.

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder fra turen :) Vi hadde det veldig kjekt! Særlig Luna som fikk lunte rundt som hun ville :) Tror ikke Basso får noen varige mèn, til tross for at Bøllen hadde et stort markeringsbehov ;) takk for turen!
  Bloggen vil ikke oppdatere seg i margen i bloggen min ved nye innlegg... har det noen med innstillingene å gjøre..?

  SvarSlett